Cele mai bune imprimante?

➤ Toate brandurile de imprimante sau copiatoare asigura exact aceleasi produse clientilor si companiilor care le utilizeaza: copii si printuri.

➤ Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa faca un raport intre costul de achizitie, service si costul consumabilelor in functie de volumul lunar de imprimare.

➤ Pentru asta, echipa CopyRent va sta la dispozitie deoarece cea mai performanta imprimanta este cea care se repara imediat dupa ce se defecteaza si are la dispozitie permanent consumabile.

Copiator canon

Care sunt cele mai bune imprimante pentru birou?

Avand in vedere faptul ca imprimantele sunt echipamente esentiale pentru birou este foarta important sa luati cea mai buna decizie cu privire la alegerea acestora asa incat sa se plieze pe nevoile dumneavoastra de lucru. Astfel, exista doua variante de imprimante laser care se folosesc in mediul de afaceri: este vorba despre imprimantele color si cele alb-negru. Cel mai des se folosesc imprimantele laser monocrom deoarece se pot folosi pentru toate documentele uzuale care se imprima la birou. Atfel, acestea sunt foarte potrivite pentru printarea facturilor, chitantelor, avizelor, awb-urilor si asa mai departe.

Imprimantele laser color sunt utile pentru momentele in care trebuie sa printati documente color cum ar fi oferte, prezentari, brosuri, afise dar si harti si planuri de constructii sau de arhitectura. Acest tip de imprimante au o optiune aproape nelimitata de culori ce pot fi tiparite la o rezolutie si calitate foarte inalte. Aspectele care trebuiesc avute in vedere atunci cand luati in considerare achizitia sau inchirierea unei imprimante sunt: viteza de tiparire, costul pe pagina, formatul de hartie (A3, A4), posibilitatea de copiere si imprimare duplex si optiunile de conectivitate.

In general, pentru documentele care trebuiesc sa aiba o inalta calitate, pentru prezentari sau pentru detalii ridicate este recomandata folosirea unei imprimante laser color in timp ce pentru documentele uzuale tiparite in cadrul companiei, este recomandabil sa utilizati o imprimanta laser monocrom. Ca o concluzie, imprimantele trebuiesc alese in functie de necesitatile de lucru din cadrul companiei dumneavostra. Astfel, trebuie sa aveti in vedere analiza si compararea tuturor specificatiilor tehnice in raport cu pretul echipamentelor si al consumabilelor. Totusi, in acest sens puteti apela si la consultanti ca cei din echipa CopyRent, pentru a avea garantia ca veti lua cea mai buna decizie.

Contacteaza-ne!